Recreanten winnen op Rijko!

In een korfbalvrij weekend behaalden de recreanten van Sikopi een prachtige overwinning tegen Rijko met 5-7. Ondanks het vroege tijdstip (10 uur) en het feit dat we tegen de sympathieke ploeg van Rijkevorsel speelden, wij kennen echter op het veld geen vrienden ☺️

Opvallend was het shirt van de recreanten van Rijko met de opdruk U87 - een leuke touch!

Vanwege het aantal spelers vroegen ze ons om 2x30 minuten te spelen…

Helaas moest ons Christel na 2 minuten de strijd al staken vanwege een knieblessure (veel beterschap en hopelijk ben je snel terug, Christel).

Wedstrijd:
Rijko kwam al snel 2-0 voor en het was dus achtervolgen geblazen tot aan de rust. Ruststand: 5-3.

De tweede helft pasten we onze tactiek aan en Rijko scoorde niet meer!
Eindstand: 5-7,
met doelpunten van Cindy, Leo, Monique, Marc en Steve.

Een knappe overwinning van heel het team - dankzij een sterke verdediging en de aanmoedigingen van onze topsupporter Kris.