Zware nederlaag U16

Zondag 04/02/2018
U16: Sikopi – Vobako A: 12 – 23 (ruststand 7-13)

A: Janne (3) – Celine – Yari (2) – Tuur (2)
V: Hanne (1) – Johanna (1) – Kobe (2) – Maarten (1) – Thibault

De ene zondag is de andere niet. Nochtans was de start van Sikopi quasi identiek aan die van vorige week en binnen de minuut stonden we 2-0 voor, na een afstandsschot van Tuur en een korte kans van Yari. In de vierde minuut scoorde Maarten de 3-1, maar vanaf dan werd Sikopi een kwartier lang overpowered door de grote Vobako-heren en de scheids hielp Vobako een handje en die legde de bal in de eerste helft 5x op de stip. Dit was trouwens een bijzonder aspect aan deze wedstrijd, die overigens heel fair verliep. In totaal zal Vobako negen (9) strafworpen krijgen tegenover 2 voor Sikopi. Soit, iedereen heeft recht op een mindere dag en ook zonder een enkele penalty had Sikopi vandaag niet gewonnen van Vobako.

Het was ons dagje niet en de afwerking was ondermaats. Temse heeft evenwel verloren van ASKC zodat we in de running blijven voor die vierde plaats. De lichtpunten zondag waren het feit dat Thibault zienderogen progressie maakt, Celine tegen de sterke Vobako-dames haar mannetje staat en dat Maarten echt een sterkhouder aan het worden is. Deze jongen pakt zijn rebounds ook wanneer de tegenstrever een kop groter is, scoorde een mooi doelpunt en zette zondag een zeer strakke en knappe verdediging neer.

Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide