Winst voor U12 Rood!

Zondag 06/05/2018
U12 Rood: ATBS/Meeuwen – Sikopi: 1-6

Een spetterende overwinning!

Foto: Tom Verheyden
Klik op de foto om het album te bekijken

Zowel de thuisploeg als de bezoekers zijn niet volledig, dus starten we met een drietal in beide vakken. Dit lijkt ons wel te liggen, want na enkele aanvallen waarin we mooi rondspelen, lukt het Alyssa om via een assist van Robbe Verbeeck een inloper te scoren 0-1. Deze combinatie blijkt te werken, want na enige tijd kan Alyssa op een pas van Robbe Verbeeck voor de 0-2 zorgen. We blijven sterk verdedigen, zodat dit ook de ruststand wordt.


Na de rust kan ATBS/Meeuwen toch wat meer weerwerk bieden en het wordt zowaar 1-2. Iets later kan Berre een strafworp versieren, maar die wordt jammer genoeg gemist. Na het wisselen van functie wordt Robbe Verbeeck foutief gestopt en krijgt ook hij een strafworp die hijzelf feilloos omzet 1-3. Wanneer Berre terug in de aanval komt, maakt hij er 1-4 van. We blijven zeer sterk verdedigen en ook in de aanval wordt onze inzet beloond. Talitha kan op assist van Berre inlopen en zo wordt het 1-5. Wat later zien we een schitterende verre pas van Berre in de handen van Talitha belanden die prachtig afwerkt 1-6. Even later fluit de scheidsrechter het einde van de wedstrijd: 1-6 !

Een spetterende overwinning!!!


Proficiat aan de ganse ploeg, die met veel inzet deze overwinning mogelijk heeft gemaakt. En hoewel hij niet gescoord heeft, vermelden we hier toch een prima wedstrijd van Robbe Verheyden!


Verslag : Tania Cranshoff
Foto’s : Tom Verheyden (volgen nog)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide