Welkom Lucas De Ridder!


Lucas De Ridder is sinds kort onze kersverse verenigingsmanager.

Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de UCLL in Leuven in de richting Advanced Business Management (Sportmanagement). Ik heb enorm veel zin om samen met Sikopi te groeien. Zelf ben ik een zeer enthousiast persoon die korfbal ademt en zeer sociaal is. Ik probeer zoveel mogelijk te bereiken aan de hand van sport en ik ben buiten verenigingsmanager ook nog leerkracht lichamelijke opvoeding. Als je vragen hebt, kan je me altijd aanspreken. Ik bijt niet! (lacht)

Lucas De Ridder
verenigingsmanager@sikopi.be

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide