Wedstrijdverslagen van onze cadetjes

23 november:
SIKOPI – Verde A: 4-2

A: Hanne – Johanna (1S) – Yari (2) – Joppe
V: Janne – Kaylee – Kobe (1) – Tuur

In tegenstelling tot wat de uitslag laat vermoeden, was dit een zeer ongelijke wedstrijd. Wat zijn onze cadetten gegroeid sedert de aanvang van het seizoen. Waren deze ploegjes in september nog aan elkaar gewaagd, dan werd Verde nu weggespeeld door de Rabbits. Verde heeft welgeteld 6 doelpogingen genomen tegenover meer dan 30 voor SIKOPI. De bal wilde er evenwel niet in. Doorlopers, kansen onder de korf, korte kansen, verre schoten; we zagen het allemaal in overvloed maar alles werd gemist. We hebben een strafworp nodig om een eerste achterstand goed te maken en dan is het weer Verde (met de tweede doelpoging) dat opnieuw op voorsprong komt. Kobe hangt voor de rust met een supersnelle doorloper (op assist van Tuur) de bordjes weer gelijk. 

De hele tweede helft zal het vak van Johanna de mand bestoken, maar enkel Yari kan tweemaal het gaatje vinden. Trainen op afwerking Rabbits!!! Knappe match van Joppe die ook de kansen aan elkaar reeg.

1STE HELFT
07:48 0-1 Verde (Afstandsschot)
12:04 1-1 Johanna Relaes (Strafworp)
16:19 1-2 Verde (Afstandsschot)
17:48 2-2 Kobe Delbaere (Doorloopbal)

2DE HELFT
23:12 3-2 Yari Keunen (Afstandsschot)
39:06 4-2 Yari Keunen (Doorloopbal)

 

15 november:
AKC A – SIKOPI A: 7-3

A: Johanna (1) – Zahra / Celine – Kobe – Yari/Joppe
V: Hanne (1) – Janne – Tuur (1) – Lars

De cadetten openen de zaalcompetitie tegen het ongenaakbare AKC. Deze ploeg heeft dit jaar al haar wedstrijden gewonnen en scoorde in de voorronde van het veld gemiddeld bijna 12 doelpunten per wedstrijd. Niet zo tegen SIKOPI. Zowel op de Nationaal Tornooi als op het veld konden we AKC beperken tot 6 doelpunten. Het spel van AKC is nu eenmaal nogal stereotiep en we slagen er telkens in om dit tactisch op te vangen. Ons eerste verdedigingsvak doet het ook nu weer goed en AKC heeft bijna 17 minuten nodig om 2 doelpunten te maken. Ons aanvalsvak laat niettegenstaande een zware voorverdediging mooie dingen zien, maar de bal wil er niet in. Vooral Kobe vindt kans op kans achter de korf, waarbij Zahra laat zien dat zij weet wat uitblokken is. Prachtige match van deze dame. Yari en Johanna lopen zich de ziel uit het lijf om Kobe te kunnen aanspelen, maar telkens draaien de schotjes van Kobe uit de mand. Hij had echt wel een goaltje verdiend tegen de sterke Kian Amorgaste. Tuur heeft welgeteld één aanval nodig om de aansluitingstreffer te maken met een knap schot van achter de korf.

Na de rust kan AKC uitlopen tot 6-1. Hanne knalt er nog eentje binnen van ver en Johanna zorgt voor de 7-3-eindstand met een mooie doorloopbal. Hele knappe match van onze cadetten.

1STE HELFT
05:07 1-0 AKC (Afstandsschot)
16:38 2-0 AKC (Doorloopbal)
17:13 2-1 Tuur De Pus (Afstandschot)
18:42 3-1 AKC (Afstandsschot)

2DE HELFT
24:19 4-1 AKC (Doorloopbal)
29:33 5-1 AKC (Afstandsschot)
32:27 6-1 AKC (Korte kans)
34:12 6-2 Hanne Lampaert (Afstandsschot)
36:03 7-2 AKC (Afstandsschot)
37:32 7-3 Johanna Relaes (Doorloopbal)

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide