Wedstrijdverslagen U12A

Zondag 20/11/2016
U12: KCBJ A – Sikopi A: 3-2

A: Staf, Joppe, Hannelien en Soetkin
V: Mette, Lio, Jef en Rob

KCBJ vloog er direct in en het was 1-0 via een inloper. Dan via een schotje 2-0. Lange aanval van ons met verschillende kansen, een mooie inloper van Staf. We wisselden van vak na 10 minuten. Onze passen waren niet zo goed en daardoor verloren we veel ballen. We onderschepten regelmatig de bal in verdediging. Uiteindelijk maakte KCBJ weer een goal via inloper 3-0. Sikopi kreeg een strafworp, heel knap uitgelokt door Lio en Rob gooide hem cool binnen: 3-1.

RUST

In de tweede time kwam Flint in de plaats van Jef. Die vloog er direct in door een bal te onderscheppen in verdediging. Staf gaf een mooie pas naar Joppe en die kon een inloper maken, maar kans niet benut. Mooie verdediging van Rob en onze aanval kreeg mooie kansen. Rob onderschepte hier weer in verdediging en Soetkin kreeg een mooie kans in aanval. Weeral Flint die de bal onderschepte en door een mooie pas van Staf kon Joppe nog een inloper scoren en de bordjes stonden ineens op 3-2. Daarna volgden nog twee mooie kansen van Joppe en Staf, maar de gelijkmaker kwam er niet. We wisselden weer van vak. KCBJ kreeg een strafworp, maar die benutten ze gelukkig niet. Staf en Joppe onderschepten nog een paar keer de bal, maar we konden niet meer gelijkmaken.

Eindstand 3-2 tegen een 2dejaars KCBJ. Knappe wedstrijd van iedereen!

 

Zondag 13/11/2016
U12: ASKC B – Sikopi A: 2-4

A: Joppe, Staf, Lio en Mette
V: Thomas, Flint, Soetkin en Hannelien

We startten direct goed met een mooie diepe pas van Joppe naar Staf en het stond 0-1 voor ons. ASKC reageerde direct en via een schotje stonden de bordjes weer gelijk 1-1. Nu werden de rollen omgedraaid en gaf Staf een diepe pas naar Joppe en het stond 1-2. Er werd een strafworp uitgelokt door Lio, maar jammer genoeg gemist door Joppe. We wisselden van vak na 10 min. Door een fout op Joppe kon die een verre pas geven naar het vak van Thomas en Flint, maar jammer genoeg net naast.

We gingen rusten.

2 mooie kansen van Lisa (zij kwam in de plaats van Lio). Er kwamen nog knappe kansen en we verdedigden goed uit, zodat we ook regelmatig de bal konden onderscheppen. We wisselden van vak en Rob kwam in de plaats van Thomas. Bal onderschept door Joppe en pas naar Flint die naar Rob doorgaf en die legde cool binnen: 1-3. Hannelien onderschepte de bal en Flint maakte er een mooie aanval van 1-4. Staf onderschepte ook veel ballen. Mooie kansen van Flint en Rob. ASKC maakte nog een goaltje via een omdraaibal en de einduitslag was 2-4. Gewonnen!!

Onze eerste zaalwedstrijd hebben we verdiend gewonnen. Knap gespeeld allemaal!

Katie Muys

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide