Wedstrijdverslagen Riviera-Sikopi

C-PLOEG: zeer vlotte zege!

Na 1-1 werd vrij snel een 1-6-score behaald. Bij de rust stond het nog 4-8 in ons voordeel. In de tweede helft werd door de C-tjes nog beter gespeeld en geschoten, zodat in de gietende regen met 6-15 werd gewonnen.
Scoorden: Johan L. 6, Yapsi 4, Xander 2, Niels 2, Nina 1 

ri4a3
Foto’s: Jan Van Brempt. Voor meer foto’s klik je op deze link.

B-PLOEG: duurbevochte zege!

Onze reserven kunnen nog steeds de finale bereiken en daardoor is hun inzet duidelijk aanwezig. De gelijke standen 4-4, 5-5, 6-6, 7-7, 8-8, 9-9… strijd duidelijk aan. Slechts in de ultieme laatste minuten konden Eva en Mathias de 14-16 vastleggen.

Scoorden: Yve 4, Eva 3, Christoph 3, Arne 2, Mathias 1, Pippa 3
Een knappe ploegprestatie!

A-PLOEG: Riviera’s beter schot

Lars en Steffi startten hoopvol: 0-2, maar Riviera effende snel en ging dan op zijn elan meteen door naar 10-5. Rust.
Wie hoopte dat Sikopi nog een kans maakte om bij te benen, kwam bedrogen uit. Riviera liep verder uit tot 18-10. Er volgden enkele wissels, maar die kwamen veel te laat om de zaak nog te redden, maar ze waren wel nuttig voor de toekomst. Einduitslag 21-15

Korfbal als contactsport is geen goede zaak. Wij blijven dat verklaren. Geweld wordt te veel beloond. De vele gekwetsten zijn het duidelijk bewijs. 
Scoorden intussen voor Sikopi: Lars 4, Johan 4, Steffi 2, Joni 1, Jeroen 1, (invallers, Yve 2, Pippa 1, Mathias 1) 

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide