Wedstrijdverslagen Putse-Sikopi

Zondag 08/01/2017
A-PLOEG: Putse – Sikopi: 19-16

Sikopi kon niet op tegen raker schietend Putse

Speelden voor Sikopi: Johan Moons, Arne Van Bavel, Nils De Bremaeker, Lars Mattheyses, Nikki van Poucke, Joni Junes, Karen Van Brempt, Enya Michielsen, Jeroen Van de Velde, Sarah Maes

Na 5 seconden leidde Putse al met 1-0. Even kon Sikopi met Johan Moons en Nikki van Poucke de leiding overnemen: 1-2. Daarna moest Sikopi steeds achtervolgen. Na de 5-5-gelijkstand, stond Putse steeds op voorsprong, tot 13-8 bij de rust.

In de tweede helft poogde Sikopi dichterbij te komen, maar een kloof van 3 punten bleef steeds tot op het laatst. Eindstand: 19-16.

Sikopi kon niet op tegen een fysiek sterker Putse. Alleen Johan Moons vond zijn schot, met 9 treffers. Nils De Bremaeker en Enya Michielsen lukten 2 korven, Lars Mattheyses, Arne Van Bavel en Nikki van Poucke scoorden elk 1 keer. Hopelijk lukt het volgende keer beter voor Sikopi.

 

B-PLOEG: Putse – Sikopi: 27-20

Putse-dames kegelden Sikopi naar huis

De eerste helft verliep vrij gelijkopgaand, tot 9-9. In de laatste 10 minuten voor de rust nam Putse de leiding en deze zouden ze niet meer afgeven: 14-12.

In de tweede speelhelft geraakte Sikopi nog tweemaal tot op 1 doelpunt. Daarna werd er slecht verdedigd. De fysiek sterke dames van Putse schoten aanhoudend raak. Dit leverde uiteindelijk een koude douche op: 27-20!

De Sikopi-doelpunten kwamen van Mathias Van der Linden, Christoph Van Steelandt (elk 6x), Arne Van Bavel (3x), Sarah Maes en Zoe De Roeck (2x), Jeroen Van de Velde (1x).

 

C-PLOEG: Putse – Sikopi: 9-11

Flinke wedstrijd van de C-ploeg

We weten niet of het voorbeeld van Sikopi 4 inspireerde tot een stevige prestatie van Sikopi C. In elk geval lieten de onzen zich niet overrompelen. Johan Luyts opende meteen de score, maar Putse effende meteen. Zo ging het gelijk op tot de rust: 4-4. Jelle Van der Linden lukte de 1-2, Xander Dries de 4-3 en Jelle Van der Linden de 4-4.

In de tweede helft vond ook Niels Van Brempt tweemaal de mand: 4-6. Jelle Van der Linden lukte de 5-7 en dan kwam ook Steve Verdonck meepraten: 5-8. Xander Dries vervolgde met de 6-9 en Steve Verdonck scoorde achtereenvolgens de 7-10 en 7-11. Putse zorgde voor een 9-11-eindstand.

Henri Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide