Wedstrijdverslag Putse-SIKOPI

Met dank aan verslaggever Rik Mattheyses!

Wat wij hoopten en verwachtten, is uitgekomen: 3x winst.

 

De C-ploeg bleek te sterk voor die van Putse: aan de rust was het al 1-12 en ze eindigden met een duidelijke 3-17-cijfers! Aanvoerder Christoph scoorde 6 maal; Arne, Yapsi en Zoë zorgden voor de overige doelpunten.

De B-ploeg had het iets moeilijker: 6-13 ruststand en 9-17 eindstand. Mathias, Johan L. en Jeroen bleken de beste schutters, maar ook de dames Steffi, Rani, Sarah en Sofie pikten hun goaltje(s) mee.

De fanions (A-ploeg) openden de score via Jago, maar Putse stelde meteen gelijk. Johan M. met schot en stip bestelde een 1-3-voorsprong. Putse trachtte bij te blijven, maar Yve, Johan en Lars liepen verder uit; Jago zelfs tot 3-7. Yve, Steffi, Johan en Lars bewerkten een 6-13 bij de rust.
Tijdens de tweede helft vlotte het scoren minder goed wegens een sterke wind. Toch zouden de bordjes nog tot 10-18 oplopen via de ingekomen Mathias, Johan M. en Lars. Putse had het allerlaatste shot nog in petto: 11-18.

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide