Wedstrijden kern Riviera – Sikopi

Zondag 17/04/2016
Riviera – Sikopi

Een beschouwing van onze stichter Rik Mattheyses

Sinds de invoering van de korfbal-contactsport hebben heel wat bijkomende gevolgen ertoe geleid dat Sikopi moet degraderen, zowel in zaal als op het veld. Maar wellicht zal een jaartje “oppositie” ons nog in goede stelling brengen om in 2018 “Sikopi 50” positief te vieren.

indra

Foto: Jan Van Brempt
Klik op de foto om het album te openen.

Mooi was de wedstrijd tegen Riviera A geenszins. Onze fanions gingen fysiek ten onder met 14-10. Johan Moons scoorde 7 maal, maar de rest tekende voor een mager aantal goals: Lars Mattheyses, Nikki van Poucke en Mathias Van der Linden scoorden elk 1 maal.

Bij de B-ploeg werd het 4-1 bij de rust. In de tweede helft kwam Sikopi tot op 1 punt, maar toch werd er verloren met 12-10. Mathias Van der Linden scoorde 5 maal, Jeroen Van de Velde 2 maal, en Xander Dries, Christoph Van Steelandt en Luka Snoeck elk 1 maal.

Onze C-tjes hadden veel minder last. Ze namen van meet af aan de leiding: 3-5 bij de rust. De eindstand was 6-11, met goals van Niels Van Brempt, Christoph Van Steelandt, Jelle Van der Linden (allen 3 maal), Sam Muys en Nina Arens (elk 1 maal).

Henri “Rik” Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide