We sluiten aan bij de hoofdgroep!

21/12/2014       Kwik – SIKOPI

A-PLOEG: 20-22

De wedstrijd begon vlot en SIKOPI liep al snel uit naar 1-4, 2-6 en 3-9. Daarna volgde een resem vrijworpen en stippen, waardoor Kwik kon terugkomen tot 8-10. Gelukkig vond Jeroen nog net op tijd de korf, waardoor we gingen rusten met 8-11. 

In de tweede helft maakten we even een 6-puntenkloof: 9-15, maar Kwik kwam opnieuw dreigend opzetten en het werd 19-20 en 20-21 in de laatste dolle minuten. Nils en Lars redden ons met een 20-22-score en zo namen we 2 belangrijke punten mee naar Sint-Anneke! 

Scoorden voor SIKOPI:
Johan 8, Yve 4, Lars 3, Jeroen 2, Pippa 2, Steffi 1, Joni 1 en Nils 1

 

De sfeermakers van dienst: Joppe, Rob en Louis

B-PLOEG: 23-23

Het werd een spannende en snelle wedstrijd met veel mooie doelpunten. SIKOPI bleef tot de laatste minuut op voorsprong, tot het contactkorfbal de tegenstrever onterecht aan een gelijkspel hielp. Ook werd in de laatste minuut een prachtdoelpunt van Jago afgekeurd, eveneens onterecht.

Scoorden voor SIKOPI: Rani 6, Arne 6, Jago 3, Mathias 3, Karen 2, Eva 2 en Nils 1

 

Bompa Rik 

C-PLOEG: 9-18

Jammer genoeg heeft Rik geen verslag kunnen maken van deze wedstrijd, want hij had andere (zeer leuke) verplichtingen. Indien iemand zich hiervoor geroepen voelt: stuur dan een mailtje met je tekst naar webmaster@sikopi.be. Dank bij voorbaat.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide