Sikopi organiseert ‘De Warmste Training’

Op vrijdag 23 december organiseert Sikopi in het kader van Music For Life ‘De Warmste Training’ ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Duid het alvast met een gekleurde stift (blauw of rood) aan in je agenda!

We hebben het streefdoel om meer dan 100 spelers te verzamelen over alle leeftijdscategorieën heen: jeugd, kern, gewestelijken en recreanten. De deelname aan de training kan dan gesponsord worden door familie, vrienden en sympathisanten. Het goede doel is de drijfveer, maar het is ook heel mooi dat er op de training een verbinding gelegd wordt tussen jong en oud. De verschillende leeftijden worden immers door elkaar gehaspeld, zodat bv. een speler van de U10 kan trainen met een speler van de kern. Dat zorgt dan letterlijk en figuurlijk voor ‘De Warmste Training’!

Omdat muziek natuurlijk centraal staat in dit initiatief van Studio Brussel, zal dat ook de rode draad worden tijdens dit evenement. De training zal op een spectaculaire wijze begeleid worden door muziek en op de afterparty worden de playlists van elke leeftijdscategorie afgespeeld in het clubhuis van Sikopi.

Binnenkort meer informatie over de praktische invulling en de manier om sponsorgeld op te halen, maar verspreid het nieuws nu al onder je ploeggenoten en vriendenkring en hou vooral deze avond vrij.

Het belooft een fantastische ervaring te worden!

Sportieve en warme groeten,
Het Warmste Training Team

 

2 reacties

  • Paul op 3 december 2017 om 10:51
  • Reageer

  Hallo,
  Wens graag iemand te sponsoren……Hoe kan dit?

  Groeten, Paul

 1. Hallo Paul, fijn dat je wil sponsoren!
  Dit kan via de website http://www.dewarmstetraining.be.

  Nog een prettige zondag gewenst!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide