Kampioenen zonder puntenverlies

Zondag 14/05/2017
A-PLOEG: Voorwaarts – Sikopi: 14-16

Kampioenen zonder puntenverlies!

Sikopi begon heel gemotiveerd aan de laatste wedstrijd van de veldcompetitie en bleef bijna de hele eerste helft aan de leiding. Scoorden voor Sikopi: Johan Moons (4), Christoph Van Steelandt (2), Nils De Bremaeker (1) en Lars Mattheyses (1). Op het einde van de eerste helft kwam Voorwaarts toch aan de leiding: 9-8.

Voorwaarts ging naar 10-8 na de rust, via Christoph Van Steelandt en Lars Mattheyses werd het echter terug gelijk: 10-10. Johan Moons zette een strafworp om, maar Voorwaarts ging erop en erover: 12-11. Sikopi herpakte zich dan met knap passenspel, zodat Indra Delbaere terug gelijk kon maken. Even later scoorde Enya Michielsen de 12-13 en ook Johan vond opnieuw de juiste richting (12-14). Voorwaarts gaf niet toe en werkte naar 13-14. De spanning steeg, en op de koop toe viel Indra Delbaere 5 minuten voor het einde uit met een blessure. Lars Mattheyses en Johan Moons namen de twijfel weg: 13-16. Voorwaarts scoorde op het einde nog, maar kon niet verhinderen dat Sikopi ongeslagen uit dit veldseizoen komt. Een zeer knappe prestatie, waar ze terecht trots op mogen zijn!

 

B-PLOEG
Voorwaarts – Sikopi: 11-7

Zwak spel leidde tot verlies

Een vrij stevige start bracht aanvankelijk Sikopi op voorsprong, maar Voorwaarts kwam opzetten. Sarah Maes (1), Mathias Van der Linden (2) en Jeroen Van de Velde (1) konden de score naar 7-4 brengen met de rust.

In het begin van de tweede helft was er geen verbetering voor Sikopi, met 9-4. Toen begonnen Xander Dries, Mathias Van der Linden en Dante Bernard een inhaalbeweging, maar het mocht niet zijn. Eindstand: 11-7.

 

C-PLOEG
Voorwaarts – Sikopi: 17-8

Niet opgewassen tegen sterk Voorwaarts

Voorwaarts startte snel en ging naar 2-0, maar Nina Arens en Dante Bernard konden effenen (2-2). Vanaf dan werd het eenrichtingskorfbal, met als resultaat een 12-3-stand bij de rust. Er was enkel één tegendoelpunt van Nina Arens.

In de tweede helft was er eerst geen verandering, maar op het einde slaagden Dante Bernard (2), Steve Verdonck (2) en Jelle Van der Linden (1) er in om nog 5 goals te maken. Zo eindigde de wedstrijd met 17-8.

Henri Mattheyses

1 reactie

    • Willy Vermeulen Putse op 16 mei 2017 om 15:51
    • Reageer

    Verdiende kampioen en veel succes in de topliga.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide