Voorbereiding U14 loopt voorspoedig

U14

Uitslagen AKC-Tornooi:

  • Sikopi – AKC A: 3-7
  • Sikopi – Boeckenberg: 3-0
  • Sikopi – Temse B: 4-1
  • Sikopi – ASKC: 6-2

De ploeg:
Hanne (3) – Johanna (2) – Lena (3) – Pauline
Kobe (4) – Tuur (2) – Yari (1) – Olivier

Drie weken nadat de trainingen waren aangevat, mochten we ons verwarmen op het voorbereidingstornooi van AKC. Iedereen was intussen terug uit vakantie, maar we moesten het doen zonder Janne en ook zonder Tuur in de eerste twee wedstrijden. 

Onder een loden zon begon Sikopi een beetje aarzelend aan de eerste wedstrijd. Er werd te veel getwijfeld, het spel was te traag, we namen te weinig kansen en maakten te veel fouten in verdediging. In onze tweede wedstrijd maakten we onmiddellijk de 2-0, maar ons ander vak kwam niet tot scoren. Met een strafworp konden we wel een derde doelpunt maken en de verdediging hield alles goed dicht. In onze derde wedstrijd mochten we Tuur verwelkomen en zagen we Sikopi een pak sterker en sneller spelen. Alleen de afwerking wilde nog niet echt mee. Pas in onze laatste wedstrijd van de dag zagen we een Sikopi op kruissnelheid. De opdrachten werden goed uitgevoerd, de aanvalsopbouw verliep gestructureerd, de bal ging snel rond en dan komen de kansen vanzelf. In een wedstrijdje van amper 25 minuten nam onze U14 maar liefst 30 doelpogingen en enkel door pech konden we maar 6 keer scoren. ASKC dat ons vorig jaar uit de kruisfinales hield werd nu weggespeeld.

Nog een weekje hard trainen en dit ploegje is klaar voor het Nationaal Tornooi.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide