Sikopi wint in hel van de Kempen

Zondag 23/04/2017
A-PLOEG: Vobako – Sikopi: 13-23

Breed gewonnen

In de eerste helft werd er behoorlijk gespeeld, met Sikopi dat vanaf het begin tot aan de rust aan de leiding was, met enkele knappe spelfasen. De ruststand werd 10-15.

Na de rust werd de kloof nog opgevoerd en viel de spanning ook wat weg. Vobako trachtte schijnbaar een ander aanvalsspel, maar dat maakte het korfbalvertoon er niet beter op. De einduitslag werd uiteindelijk vastgelegd op 13-23, dankzij goals van Johan Moons, Christoph Van Steelandt, Arne Van Bavel (allen 5x), Lars Mattheyses (4x), Enya Michielsen en Sarah Maes (elk 2x).

 

B-PLOEG:
Vobako – Sikopi: 11-23

Prima samenspel

Sikopi startte snel en breidde een voorsprong van 0-6 aan elkaar. Daarna kwam Vobako meer opzetten en zo werd het uiteindelijk 7-11 bij de rust.

In de tweede helft kon Sikopi de kloof toch verder uitbreiden, met een eindstand van 11-23 tot gevolg.

 

C-PLOEG:
Vobako – Sikopi: 13-9

Falend schot leidde tot verlies

Vanop de stip opende Vobako de score: 1-0. Sikopi effende en dit gebeurde 4 keer (4-4). Daarna liep Vobako uit tot 7-4 aan de rust.

Sikopi lukte er in de tweede helft toch in om de score te effenen tot 8-8, maar Vobako was uiteindelijk te sterk: het won met 13-9.

Scoorden voor Sikopi: Steve Verdonck (3x), Jelle Van der Linden (2x), Dante Bernard, Luka Snoeck, Nina Arens en Johanna Relaes (elk 1x).

Rik Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide