Vlotte zeges voor gewestelijke ploegen

Om 09.45 u. – wat voor velen vroeg is op een zondagmorgen – startte de wedstrijd Sikopi 4 – Hoboken/Mercurius 5. Na de vreemde partij tegen Beveren-Waas, hoopten we deze keer een onbewogen wedstrijd te kunnen afwerken, maar niets was minder waar… Na een 8-tal minuten speeltijd hoorde onze gelegenheidsscheids – Sven Philips – schoenen tegen elkaar aan klikken. Was dit maar zo! Het was echter “mister 100%” Dennis Troost, die na een beweging plots op de grond ging zitten. Inge Ott vervoerde de geblesseerde Dennis naar de spoedafdeling en wat later vernamen we het verdict: achillespees doorgescheurd! Dennis: heel de ploeg wenst je een supersnel herstel en we hopen je snel terug te zien!

Moest er nog een wedstrijd gespeeld worden? Uiteraard… maar het gaf ons geen goed gevoel. Uiteindelijk werd het een sportieve partij, die makkelijk gewonnen werd met 13-5.

Nadine Bruyninckx

 

Ook Sikopi 3 had Hoboken/Mercurius (4) als tegenstander. Het werd een vlotte zege: 17-9.

Steve Verdonck aan het kanon: goal !

Topschutters waren Pieter Van de Loo en Steve Verdonck.

Rik Mattheyses

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide