Verslag U19 Sikopi-Leuven

08/09/2018: U19 Sikopi – Leuven: 17-13

A: Janne (3) – Hanne – Kobe (4) – Tuur (1)
V: Johanna (5) – Pauline – Dante (4) – Yari / Sebastiaan

Na de pandoering van vorige week tegen Temse (19-6), is het afwachten of onze U19 zich kan herpakken. Leuven maakt het eerste doelpunt van de wedstrijd, maar nadat Dante, Kobe en Janne de bordjes op 3-1 hangen is het duidelijk dat Sikopi deze zaterdag baas zal zijn. We gaan rusten met een 11-5-voorsprong.

In de tweede helft hoeft het duidelijk niet meer voor iedereen, we zijn een beetje ongelukkig in de afwerking en Leuven sluipt op kousenvoeten dichterbij. We zullen de tweede helft verliezen met 6-8, vooral omdat de conditie bij sommigen ondermaats is. Tweemaal 35 minuten is lang, maar dit moeten we toch kunnen volhouden. Ik raad enkelen aan om af en toe een beetje te gaan lopen. Knappe invalbeurt van Sebastiaan die een paar mooie kansen nam. Nog te vermelden is het puike reboundwerk van Yari waardoor zijn vak 59 doelpogingen kon nemen.

Volgens de statistieken scoort Sikopi 17 op 95, zijnde een afwerkingspercentage van 18%, wat behoorlijk is, maar niet geweldig. De eerste helft is het percentage 22%, 11 op 50 (waarbij vooral de 29% van het vak van Janne opvalt), de tweede helft zakt dit naar 4 op 45 of 13%.  Individueel is Johanna de uitblinker met 5 op 18 of 28%. Janne moet niet veel onderdoen met weliswaar slechts 1 op 7 wedstrijddoelpunten, maar wel 2 op 4 vanop de vrijworp en twee uitgelokte strafworpen (omgezet door Kobe). Deze twee dames zijn dus goed voor 10 van de 17 doelpunten. Als nu de twee andere dames nog beginnen scoren, staan we er goed voor.


Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide