Verslag U12 Rood – Vobako

Zondag 26/11/2017
U12 Rood: Sikopi – Vobako: 2-10

Foto: Tom Verheyden
Klik op de foto om het album te bekijken

Al na enkele minuten kwamen de bezoekers op voorsprong, 0-1. Maar toen kwam Renée in actie en ze maakte er met een mooie inloper 1-1 van. Vobako was wel bij schot en na 10 minuten stond het al 1-3. We noteren nog een inloper van kapitein Berre en een verdienstelijk schot van Robbe Verbeeck, maar we konden niet verhelpen dat we met 1-7 gingen rusten. 

Na de rust konden we in verdediging iets beter standhouden, maar toch kwam er 1-8 op het scorebord. Bij de volgende aanval ging de inloper van Robin er jammer genoeg naast. We zagen enkele goede tussenkomsten van Robin, Jenthe en Renée, maar scoren zat er voor ons niet meer in. Aan de overzijde echter wel: 1-9 verschijnt. Wat zeker niet onopgemerkt voorbij ging, was het super debuut van Adam! Na een heel goede wedstrijd werd hij beloond met een goal 2-9! Niet lang daarna werd het echter 2-10.

We onthouden dat we al veel goede aanvalspatronen gezien hebben, maar dat er aan de afwerking nog moet gewerkt worden.

Tania Cranshoff en Jessy Scheers

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide