Verslag U12 Rood tegen Sparta Ranst

Zondag 14/01/2018
U12 Rood: Sparta Ranst – Sikopi: 1-0

Het mocht niet zijn!

Klik op de foto om het album te bekijken

We verdedigen vrij goed, maar kunnen de 1-0 niet verhinderen. Even later zien we een mooie inloper van Robbe Verheyden nipt naast gaan. Mooie assist van Renée die daarna een strafworp krijgt, maar jammer genoeg gemist wordt. We wisselen van functie. Stan maakt een inloper op aangeven van Marie, maar scoort niet. Verder zien we goed verdedigend werk (vele tussenkomsten / onderscheppingen van Rik!). We gaan rusten met 1-0.


Na de rust zien we weer een mooie inloper van Robbe Verheyden, maar het blijft 1-0. Met een snelle beweging kan Renée een strafworp uitlokken die ze spijtig niet genoeg niet kan omzetten. Zowel Rik als Adam krijgen nog een schotkans, maar helaas zonder doelpunt. We wisselen van functie zonder te scoren. Onze verdediging (Adam-Robbe-Renée-Rik) doet prima werk. In de aanval kan Robbe Verbeeck inlopen door een pas van Stan, maar het mag niet zijn… Eindstand blijft 1-0.


Ondanks dit verlies een proficiat aan gans de ploeg voor de prima inzet! We blijven oefenen op het scoren !!!

Verslag : Tania Cranshoff
Foto’s: Tom Verheyden

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide