Verslag U12 Leuven – Sikopi

We timmeren verder aan de weg: doeltjeskermis in Leuven!

Op een zonovergoten zondagmorgen dienden wij om 10.15 u. aan te treden in Leuven. Wat doe je anders op zondagmorgen, dus hop om 8.15 u. de auto in en naar Leuven!

Na de mooie overwinning thuis op Kwik (9-3-overwinning vorige week) vroeg Walter om gewoon op dit elan door te gaan en of we dit deden. Na een tiental minuten spelen stonden we al 0-4 voor dankzij een korte kans van Rob, gevolgd door een stipje van dezelfde auteur, een bom vanop afstand van Soetkin en een mooi ver schot van Thomas! Na de 1-4 van Leuven (doorloper) gingen we gewoon verder met onze doeltjeskermis: een mooie doorloper van Joppe maakt er 1-5 van, een korte kans van Flint 1-6 EN 1-7, waarna Leuven vlak voor rust milderde tot 2-7 met een ver schot.


Ook in de tweede helft speelden wij, ondanks het zeer warme weer, verder snel en verzorgd korfbal en kwam Leuven echt niet in het stuk voor. Hannelien maakte er quasi onmiddellijk 2-8 van met een doorloper, waarna Mette hetzelfde deed voor de 2-9. Tussendoor maakte Leuven 3-9 met een doorloper. Snelle Hannelien zag echter haar kans en maakte de 3-10 met een korte kans, gevolgd door Joppe met de 3-11, eveneens met een korte kans! Vlak voor het einde legde Leuven de eindstand vast op 4-11.

Mooie prestatie van heel het team en op naar volgend weekend voor een dubbele confrontatie: Kwik op vrijdagavond en Temse zaterdag op Linkeroever!

Wij gaan ervoor, one team!

Tom De Gent
Ploegafgevaardigde U12

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide