Verslag U12 BvB


Beker van België: U12 Hoevenen – Sikopi

Na het behalen van de finale op het tornooi van AKC en de klinkende overwinning in de eerste competitiewedstrijd tegen ASKC, was het vertrouwen groot voor de eerste match in ons bekeravontuur.

Opstelling:
Verdediging: Boy – Jules – Dree – Lio
Aanval: Leonie – Ella – Jannes – Stan

De match is redelijk gelijk opgaand, maar we komen toch op achterstand na enkele minuten.  In ons verdedigend vak valt het op dat we geen reboundoverwicht hebben en daarom grijpt Sam in met een eerste vervanging. Lena komt in de plaats van Dree om wat meer lengte in de ploeg te krijgen. Ella zet de bordjes gelijk met een mooi shot van achter de paal. Hoevenen scoort de 2-1 en komt weer aan de leiding.  Enkele momenten later krijgen we de kans op de gelijkmaker, maar Boy mist (penaltyfout op Lio). Onze U12 geven echter niet op en met een knappe inloper maakt Lena terug gelijk.

In de tweede helft hebben we lange tijd de betere kansen, maar komen niet tot scoren. Na een penaltyfout op Stan hebben we de uitgelezen kans om terug op voorsprong te komen, maar Leonie mist de stip. Daarna drukt Hoevenen even door, waardoor zij nog 4 keer kunnen scoren. 6-2, een te zwaar verdicht voor een gelijk opgaande match die we zeker hadden kunnen winnen.

Maar kop op allemaal, er komen nog matchen waarin we ons kunnen bewijzen.  Volgende competitiematch gaan we weer volop voor de 2 punten en op zoek naar de kwalificatie voor de A reeks.

Verslag: Kim Colignon


Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide