Verslag recreantentornooi


Zaterdag 19/01/2019
Recreantentornooi Herselt 

Vermits iedereen van onze ploeg zich terdege bewust was van het belang van dit tornooi, waren we reeds meer dan één uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig in de sporthal. Na een doorgedreven opwarming van toch tien minuten kon er niets misgaan tegen Boeckenberg, dachten we, temeer omdat we tijdens de wintermercato met Cristel een serieuze versterking hadden kunnen binnenhalen. Totaal onverwacht echter had coach Ingrid nieuwe inzichten ontwikkeld over de vakopstellingen: Leo, Cindy, Gorik en Sabine in het ene vak; Veerle, Gert, Rik en Cristel in het andere. Hierdoor gierden de zenuwen van iedereen door de keel en werd er in beide vakken duidelijk het parfum van paniek opgevangen. Gelukkig hield Veerle, in het begin van de match althans, het hoofd koel en scoorde ze een mooie inloper. Helaas  bleef het bij dit ene briljante moment en scoorde Boekenberg na veel duwwerk van enkele van hun basketters nog twee gelukstreffers, waardoor we de match dus totaal onverdiend nipt verloren. 

Dat zou ons geen tweede keer gebeuren.

De match tegen ASKC moest te allen prijze gewonnen worden om onze reputatie van …, ja van wat eigenlijk? hoog te houden. Nu was het geluk geheel aan onze zijde. GoeRik maakten 5 goals, wat één van hen nog een rustgevende massage door een speelster van de U19 opleverde. ASKC kon slechts 4 keer scoren, zodoende keerden we totaal voldaan huiswaarts. 


Verslag: Hendrik Relaes

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide