Verslag cadetten: Nationaal Tornooi

Uitslagen:

SIKOPI – KCBJ: 3-13

SIKOPI – ASKC: 3-8

SIKOPI – AKC: 0-6

SIKOPI – Scaldis: 9-0

De ploeg:

Janne (3+1p) – Johanna (1+1p) – Zahra – Kaylee

Tuur (3) – Kobe (2) – Lars (2) – Yari (1) – Joppe (1p)

 

SIKOPI – KCBJ: Onze cadetten moesten op het nationaal tornooi aantreden zonder de gekwetste Hanne en ze waren duidelijk een beetje overdonderd door de snelle manier van spelen van de A-cadetten. De kansen komen niet meer van vanzelf en er moet gewerkt worden om een doelpoging te kunnen nemen. Verdedigend was de eerste wedstrijd een ramp en we kregen er 13 om de oren.

SIKOPI – ASKC: In de tweede wedstrijd waren we al iets meer geconcentreerd en we beperkten we de schade tot 8 doelpunten. Onze aanvalscombinaties waren ook al iets beter en we creëerden betere kansen. Om echt te kunnen meespelen met de A-ploegen is er evenwel nog werk aan de winkel.

SIKOPI – AKC: Op de tweede dag van het tornooi starten we tegen het sterke AKC dat er in deze A-reeks met kop en schouders bovenuit steekt. Een weekje trainen op verdediging werpt blijkbaar zijn vruchten af. Onze cadetten zijn bijzonder geconcentreerd en bij de rust staat het slechts 0-2. Zelf kansen maken is evenwel bijzonder moeilijk tegen een bijzonder stugge en ervaren AKC-verdediging. Toch een knappe teamprestatie van onze cadetten, zeker als we rekeninghouden met het respectieve individuele talent bij beide ploegen.

SIKOPI – Scaldis: De laatste wedstrijd was dan weer geen graadmeter, want het jonge ploegje van Scaldis was absoluut nog niet klaar voor een A-reeks. Onze cadetten lieten het evenwel niet aan hun hart komen, recupereerden ballen naar hartenlust en bestookten de mand onophoudelijk. Zes verschillende spelers kwamen tot scoren en de ingevallen Joppe mocht de eindscore vanop de stip vastleggen. Een mooie overwinning die zichtbaar deugd deed.

Al bij al een geslaagd debuut tussen de A-ploegen en een 7de plaats op het nationaal tornooi!

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide