Verslag bekerwedstrijd U12

Woensdag 28/09/2016
U12 Bekerwedstrijd

Putse – Sikopi: 10-4

We zagen het al bij het opwarmen dat dit een moeilijke partij zou worden, want de spelertjes van Putse waren allemaal minstens een kop of twee groter dan onze spelers. Maar we hebben ons niet laten doen… Het vak van Flint, Joppe, Soetkin en Hannelien ging aanval op en zij maakten er direct een mooie aanval van. Het vak van Jef, Rob, Mette en Cezanne ging verdediging op. Putse gooide aan bijna 100% en met een ver schot was het direct 1-0. 

Direct nadien werd het al 2-0 met een inloper. We wisselden van vak en na een mooie aanval en knappe pas kon Jef direct tegenscoren en de bordjes stonden op 2-1. 

Putse kon niets doen in aanval en de bal ging terug naar het vak van Rob. Jef kreeg een strafworp en verzilverde die ook perfect. De bordjes stonden gelijk: 2-2. Wie had dit verwacht… We wisselden weer van vak en Putse ging direct in de tegenaanval met een goal tegen Rob en weer een schot tegen Cezanne, Bordjes op 4-2. Wisselen van vak en een strafworp tegen: 5-2. Jef was in topvorm en maakte er met een mooi schotje 5-3 van (Putse kreeg schrik en gooide er zo maar even nog twee grotere dames op…).  We wisselden opnieuw van vak en Putse maakte er 6-3 en 7-3 van onder de korf.

We gingen rusten!

Thomas kwam in de plaats van Jef, onze man in vorm. Het werd direct 8-3 op inloper en 9-3 via een ver schot. Wisselen van vak. Door een super pas van Flint kon Joppe een mooie omdraaibal erin gooien en het was 9-4. Weer een schot van die kapitein van Putse. Eindstand 10-4.

We hebben verloren, maar werden absoluut niet weggespeeld! Deze ploeg van Putse had gewonnen van Temse B met 16-0, dus wij hebben dit helemaal niet slecht gedaan. Knap werk !!!

Katie Muys
mama Joppe

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide