Verdiende winst voor U16

RKC – Sikopi: 2-9

Een groep supertoffe tieners… dat is onze U16!

ploegfoto

Bij de start van het seizoen mochten we enkele nieuwe korfballers verwelkomen en we gingen er – samen met de vertrouwde gezichtjes – met volle moed en zin tegenaan. In het begin was het vrij moeilijk omdat we alles nog moesten aanleren, maar mede dankzij de gedrevenheid en de wil om bij te leren, gaat het beter en beter! Zo wonnen we vorige week onze eerste wedstrijd met 2-9! op verplaatsing. 

Wedstrijdverloop:

We starten met volgende vakken:
A: Marie VW – Leonie – Owen – Joeri
V: Ashley – Fee – Casper – Marie DB

We lopen al snel 0-2 uit door twee prachtige inlopers van onze snelle Marie VW, op steun van Joeri. Ashley dacht: ‘dat kan ik ook’ en op aangeven van Marie DB scoort ze ook een mooie inloper. In dat vak krijgen we veel kansen, mede door het knappe reboundwerk van Fee!! Dan is het Joeri-tijd: inloper op steun van Leonie en daarna Joeri met omdraaibal: 1-5!! We gaan knap rusten met 2-5 voorsprong.

Tijdens de tweede helft houdt onze verdediging knap stand (vak van Marie VW), totdat Ashley beslist dat het welletjes is… Met een mooie inloper, op steun van Casper, zet ze de bordjes van het scorebord op 2-6! Dan is het tijd voor de mooiste goal van de dag: Leonie scoort met een ingestudeerd nummerke: 2-7 (fiere coach!!). Joeri vindt het nog niet genoeg en toont dit met een… jaja… inloper: 2-8! Ashley, ook in vorm vandaag, legt de eindscore vast: 2-9!!!

Dikke proficiat kleppers! Mooi resultaat, maar we zijn er nog niet… Blijven tranen en zo worden we stap per stap beter! Trots op jullie!!

Een fiere coach Steven

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide