Verdiende overwinning voor onze scholieren!

De scholieren na hun overwinning tegen RKC (Retie)

RKC – SIKOPI: 5-6

V: Casper, Pauline (heer), Marie DB, Janne
A: Joeri, Lena (heer), Marie VW, Julie

We trokken vanmiddag naar het verre Retie met een duidelijke opdracht: punten (geen pinten) pakken! Na enkele verloren wedstrijden snakte iedereen naar een overwinning… De scholieren waren in goede stemming, ze hadden er echt zin in en dat was te merken tijdens de match. Wat een verschil met de vorige wedstrijden! Wat toen niet lukte – de bal rondspelen op een aanvaardbaar tempo – ging vandaag veel vlotter en daardoor kwamen de kansen vanzelf. Alle 8 spelers kwamen regelmatig tot schot en legden hun tegenstrever ook af en toe in de luren met een verrassende inloopbeweging. Knap scholieren! Resultaat: een oververdiende winst! We namen de 2 punten mee naar Sint-Anneke!!

Casper: je speelde een prima wedstrijd en hebt regelmatig kansen gecreëerd. Nu nog iets rustiger blijven in de afwerking, want je hebt dikwijls veel meer tijd om te mikken dan je denkt. Armen goed uitstrekken als je gooit, en die balletjes vallen er dan wel in!

Pauline: tweede match na mekaar als heer en je doet dat prima! Je bent een topvakgenootje voor je medespelers en bent een echte werker. Je hebt ook regelmatig een schotje gelost, alleen wilde de bal er jammer genoeg niet in. Blijven doen, prima!

Marie DB: wat een wedstrijd van jou vandaag Marie! Je tegenstreefster had haar handen vol aan jou, want ze was keer op keer gezien wanneer je inside ging (doorloopbal), super! De volgende keer meer geloven in jezelf en de afwerking komt vanzelf!

Janne: je bent nog cadet, maar dat is niet te merken hoor. Wat een inzet! Je bent zeker van jezelf en durft voor die bal te gaan. Je hebt daardoor ook veel ballen onderschept en je hebt zelf ook gescoord. Knap!

Joeri: prima wedstrijd vandaag! Je hebt veel kansen gecreëerd en hebt door knappe steuntjes van je vakgenoten 3 doorlopers kunnen scoren. Ook bleef je rustig tijdens het nemen van de 2 strafworpen, zodat deze door de mand vielen. Super!

Lena: je speelde vandaag als heer en deed dat voortreffelijk! De eerste strafworp staat op jouw naam Lena! Deze werd knap uitgelokt: bal kwam in het vak bij Lena, opzij naar Joeri, de heer van Lena gaf hoge druk, waardoor Lena haar kans zag om in te snijden. Een perfecte pas van Joeri kwam recht in de handen van Lena, die foutief gestopt werd. Mooi gedaan!

Marie VW: je snapt het spelletje al heel goed Marie en dat op zo’n korte tijd! Je staat op het juiste moment in steun en weet ook al goed wat aanvallen is. Je hebt dan ook verschillende kansen kunnen versieren, alleen jammer dat de balletjes nog niet door de korf wilden rollen. Je had echt wel een goaltje verdiend!

Julie: heel erg mooie wedstrijd van jou Julie! Je durfde je vandaag laten zien en hebt ook enkele keren naar de korf kunnen gooien. Je hebt ook een strafworp uitgelokt; deze staat op jouw naam Julie! Knap zo, doe zo verder!

Rani: 🙂 ik zag een heel erg tevreden en opgeluchte coach. Topper!

Sam: 🙂 ook jou zag ik glunderen. Bedankt om mee te coachen!

Nadine Bruyninckx

1 reactie

    • Rani Meeussen op 20 december 2014 om 23:58
    • Reageer

    Schitterende match, fiere coach, proficiat kleppers !!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide