Vele blije gezichtjes bij onze U10!

Zaterdag 01/10/2016
U10 The Vikings – Sikopi: 2-3

Korfbal in zijn pure vorm

Foto’s van de wedstrijd kan je bekijken via deze link.

Mooie zaterdagnamiddag onderweg naar The Vikings, een nieuwe korfbalclub, om onze helden aan te moedigen. Des te spijtiger dat Putse met 2 ploegen niet komt. Waarschijnlijk denken ze dat Moerzeke/Kastel ergens in “the middle of nowhere” ligt. Maar dat laten de vele supporters niet aan hun hart komen en als zo vaak komen de clubs dan met een oplossing in functie van de jeugd en speelt men gewoon 4 helften. 

Als iedereen is aangekomen – sommigen al wat vroeger dan anderen 🙂 – beginnen ze aan de opwarming. Voor de meesten is het hun eerste wedstrijd, maar dat is er niet aan te merken. De meeste ouders lijken mij meer zenuwachtig dan de kinderen zelf. 

Dan kan de wedstrijd beginnen. vikings03Sorry dat ik niet bijgehouden heb wie er gescoord heeft, maar ik zag heel mooie dingen van 2 ploegjes en ook heel veel kansen. Maar vooral zag ik veel inzet en veel blije gezichtjes wanneer er gescoord werd.

Ook zag ik 2 coachen die er plezier in hadden als ze hun kinderen acties zagen ondernemen die ze getraind hadden. 

Uiteindelijk werd de wedstrijd een 2-3-overwinning voor Sikopi en ze scoorden 30 shotjes / 21 strafworpen en 17 doorlopers. 

Wat ben ik blij hier langs de lijn te kunnen staan. Geen geroep geen getier, maar enkel positieve aanmoedigen van iedereen voor iedereen, een scheidsrechter die het spel in zijn essentie laat en de kinderen gewoon plezier laten beleven. 

Een fiere papa.

Mario Bernard
papa Alyssa en Talitha

 

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide