Vanavond om 20.15 u.: SIKOPI – Voorwaarts

kern

De eerste vier wedstrijden van het nieuwe Topleague-seizoen zitten erop en met twee op acht kunnen we spreken van een gemiste start. SIKOPI hoopte uiteraard op meer en het jammere is dat er ook meer inzat. Zeker de alom geprezen spektakelwedstrijd tegen Scaldis bezorgde ons een wrange nasmaak. En vorige week moesten we na een hele wedstrijd te hebben voorgestaan, de punten alsnog aan AKC laten. Tussendoor was er nog wel een oververdiende zege tegen Meeuwen, met vooral in de tweede helft een heel sterk SIKOPI.

Hopelijk kan de thuiswedstrijd van vanavond voor een kentering zorgen, al krijgen we met Voorwaarts uiteraard weer een sterke tegenstrever over de vloer. Het supporterslegioen heeft zich tot dusver stevig laten gelden en wordt uiteraard opnieuw in grote getale en met veel lawaai verwacht! Niet te vergeten: zowel onze B- als C-ploegen staan voorlopig aan de leiding met het maximum van de punten.

Ruud Tiebos
Voorzitter SIKOPI

Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via deze link. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes van jouw favoriete club.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide