Uitslagen U14

vobako2

25/10/2015
Joki – Sikopi: 6-7

Janne (1+1s) – Lena (1) – Hanne (1) – Pauline – Johanna – Tuur (1) – Yari (1) – Kobe (1) – Joppe

We gaan heel kort zijn over deze wedstrijd, het was heel slecht. Er was geen focus, er werd heel slecht afgewerkt en er werd rampzalig verdedigd. Opdrachten werden niet uitgevoerd en het spel liep veel te traag. Een ploeg als Joki kan je simpel uit verband spelen door de bal te laten rondgaan, het tempo hoog te houden en ons reboundoverwicht te gebruiken, zoals we in de thuismatch deden (11-4 werd het toen). Enkel Lena en Pauline speelden op niveau en het enige lichtpuntje was Joppe. Deze 9-jarige knaap staat meer dan zijn mannetje tussen de U14-jongens en met een beetje meer geluk had hij er één of twee binnengegooid. Voor de rest, snel vergeten deze match.

 

17/10/2015
Sikopi – Vobako: 5-10

Hanne (3s) – Lena (1) – Yari (1) – Johanna/Janne – Pauline – Tuur – Olivier – Kobe/Joppe

Deze wedstrijd heb ik niet gezien, maar ik heb mij laten vertellen dat het niet veel soeps was. Heel veel slechte passen, veel balverlies en slechts twee speelgoalen. Zo kunnen we natuurlijk geen aanspraak maken op een overwinning. Nochtans weten we uit de heenwedstrijd dat we de mogelijkheden hebben om ook van deze ploeg te winnen.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide