U19 start met valse noot


Zondag 1/11/2018
U19 Sikopi – AKC B: 14 – 21 (rust 6-12)

A: Kobe (4) – Casper – Janne (2) – Hanne (1)
V: Tuur (4) – Yari – Johanna (2) – Pauline (1)

Voor de eerste zaalwedstrijd kan Sikopi geen beroep doen op Dante, Leon, Maarten, Kilian en Lena. Met de hulp van Casper komen we net aan 8 spelers. De wedstrijd komt snel op gang en er wordt vlot gescoord aan beide kanten. Tot 5-6 in de 12de minuut gaat Sikopi goed mee, maar dan past AKC zijn spel aan. Tuur, die dan toe al 3 doelpunten op zijn naam heeft, wordt door het ganse AKC-vak dichtgeplakt en Sikopi vindt geen oplossing. In het andere Sikopivak stokt de afwerking van Janne en Kobe terwijl AKC meer en meer inside gaat zoeken. In de hele wedstrijd zal AKC 8 strafworpen krijgen tegen 2 voor Sikopi, niet omdat we de fouten niet meekrijgen, maar omdat we de fouten niet zoeken. In de laatste 10 minuten van de eerste helft scoren we niet meer en laten we AKC uitlopen tot 6-12.

Na de pauze is het alsof er gedurende vijf minuten maar één ploeg op het veld staat en AKC loopt uit tot 6-17. Boeken toe. Kobe heeft er evenwel nog zin in en neemt zijn ploeg terug op sleeptouw met een paar steals en 3 doelpunten op rij. Dit inspireert Johanna, Tuur, Pauline en Hanne om ook te scoren, zodat we toch aan 14 doelpunten geraken.

Om punten te pakken zullen we toch eerst wat gekwetsten moeten recupereren. Nog te vermelden: de knappe match van Casper die als 14-jarige zijn mannetje stond en liet zien nog heel veel progressiemarge te hebben.


Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide