U19 moet meerdere erkennen in Scaldis

Zondag 02/12/2018
U19: Sikopi – Scaldis: 15-22 (rust 10-12)

A : Kobe (4) – Tuur (3) – Janne (2) – Hanne (1)
V: Dante (2) – Yari – Johanna (2) – Pauline (1)

De U19 op volle sterkte kan duidelijk elke ploeg in de reeks aan, maar ook vandaag ontbreken Leon, Maarten en Lena, zijn Kilian en Krikry niet beschikbaar en is Dante een hele week ziek geweest. We starten nochtans goed en na 10 minuten spelen staan we 6-5 voor. Scaldis loopt dan uit tot 8-12, maar Janne houdt met een vrijworp en doorloper vlak voor rust de achterstand op 2 punten.

Na de pauze scoort Dante de aansluitingstreffer, doch dan zien we Scaldis stelselmatig de voorsprong uitbouwen. De laatste 7 minuten moeten we verder met zeven, nadat Dante gekwetst uitvalt.

Het was een wedstrijd met twee gezichten, in de zin dat het vak van Janne duidelijk de betere was van Scaldis en in aanval met bijzonder snelle combinaties ongeveer deed wat het wilde, terwijl het andere vak nooit onder de druk van Scaldis uitkwam, veel balverlies leed en heel moeilijk tot een uitgespeelde kans kwam. Laten we ons optrekken aan de puike prestatie van één vak om binnen twee weken er met twee vakken te staan.


Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide