U19 geen last van vroege aanvangsuur

16/09/2018: U19 ASKC B – Sikopi:  5-17

Pauline (2) – Janne (3) – Johanne (1) – Lena (1) – Hanne – Maarten (1) – Yari (2) – Dante (5) – Kobe (2) – Tuur

Zondagochtend in Schoten, flauw zonnetje, prachtige nieuwe accommodatie met vier mooie kunstgrasvelden, maar 9.45 u. blijft veel te vroeg. De U19 denkt daar duidelijk anders over en neemt onmiddellijk ASKC in de tang met een strakke verdediging en een eerste schot van Dante dat binnenvalt. Het gaat in de aanval goed rond, maar het vizier staat nog niet helemaal scherp. Het zal duren tot de 17de minuut voor Yari, Janne en Kobe de 0-4 hebben gescoord. Onze verdediging staat amper iets toe en onze aanvallen rijgen de kansen aan elkaar. Bij de rust staat er droge 0-10 op het bord.

ASKC komt gemotiveerder uit de kleedkamer en scoort de eerste twee doelpunten. Sikopi komt moeilijker in het ritme en verdedigend is de concentratie wat minder. We zullen evenwel de controle over de wedstrijd behouden en nog zeven keer scoren. De bijzondere vermelding is voor Pauline die een knappe wedstrijd bekroond zag met twee mooie doelpunten.


Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide