U16A op dreef!

Zondag 13/01/2019
U16: Sikopi A – Leuven: 17-8 (rust 6-3)

Fien (6/19) – Kobe (4/24) – Celine (3/21) – Marian (2/12) – June (1/11) – Sebastiaan (1/5) – Stan (0/6) – Casper (0/1) – Sem (0/1)

Vandaag was de focus er bij het begin van de wedstrijd. Waar we vorige week in een mum van tijd 0-3 in het krijt stonden, toonde het scorebord nu na 7 minuten fier een 3-0 voor Sikopi. Maar om een of andere reden konden we dat momentum niet vasthouden en er volgden een heel bleke 10 minuten waarin wij niet scoorden en de ene fout na de andere maakten in verdediging, waardoor we Leuven op kousenvoeten lieten terugkomen tot 3-3. De laatste 8 minuten van de eerste helft lieten onze dames hun trefzekerheid zien en Fien (2x) en Celine zorgden ervoor dat we de rust ingingen met een 6-3-voorsprong.

Na de pauze zagen we pas het echte Sikopi. Het spel ging snel, we waren sterk in de duels en de korf werd naar hartenlust bestookt. Bij momenten werd Leuven op een hoopje gespeeld en vooral onze dames waren oustanding. Onze meisjes namen deze wedstrijd 63 doelkansen en scoorden (met inbegrip van 3 strafworpen van Fien) 12 van de 17 Sikopidoelpunten. Fien en Marian waren onhoudbaar, Celine zocht heel knap de korte kansen rond de korf op en legde er drie binnen, terwijl June hard werkte voor het vak en voor dat harde werk beloond werd met het laatste doelpunt van de match. Als we op dit elan verder gaan, zal Sikopi nog een pak punten pakken in de terugronde. Als onze heren sterker worden, kunnen we van iedereen winnen. Sikopi neemt vandaag exact 100 doelkansen en werkt dus af aan 17%. Voor de eerste keer dit seizoen scoren we 17 doelpunten. Proficiat jongens en meisjes. Op naar de 20 doelpunten!


Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide