U16A moet de duimen leggen tegen Aalst

Zondag 30/09/2018
U16A Ago Aalst – Sikopi : 11 – 8

A: Kobe (6/24) – Sem – Celine (0/7) – Marian (1/8)
V: Fjor (0/1) – Stan – Fien (1/13) – Loua 0/2)
R: Sebastiaan (0/6)

Sikopi schiet het best uit de startblokken en na vier minuten staan we 0-2 voor. Verdedigend zijn we nog niet goed wakker en krijgen we 3 domme goals tegen, alvorens Marian met een knappe doorloper de stand terug in evenwicht brengt. Sikopi moet evenwel te veel zoeken en het spel gaat te traag. Niet iedereen is in zijn dagje. Gelukkig houdt Seba’s knie het uit zodat we wat wisselmogelijkheden hebben. Na de 3-3 zullen we een hele wedstrijd moeten achtervolgen en Sikopi komt zelfs 10-5 in het krijt. Fien en Kobe knokken ons terug in de wedstrijd tot 10-8 en dan wordt het nagelbijten. Ons volgende doelpunt valt niet en Aalst zal met toelating van de plaatselijke gelegenheidscheidsrechter de wedstrijd uitvriezen.

Deze wedstrijd was een gemiste kans. Intrinsiek was Sikopi de betere ploeg, maar de afwerking liet het afweten. Veel werk aan de winkel op training.


Verslag: Bob Delbaere


Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide