U16: Sikopi – Temse


Zondag 02/09/2018
U16
Sikopi – Temse B: 7-9

Gevecht tegen de duivel

A: Fien (1) – Liesl (1) – Sebastiaan (1) – Stan
V: Celine (1) – Marian – Kobe (3) – Sem

De zon stond hoog aan de hemel zoals ze dat die zomer wel vaker had gedaan. Om 11.00 u. betraden 8 Sikopi-helden het terrein: Marian, Fien, Celine, Liesl, Kobe, Sebastiaan, Stan en Sem waren er klaar voor.

De scheidsrechter gaf het startsignaal en de match werd meteen op een hoog tempo ingezet. De bal ging rond, de spanning steeg. Onze spelers waren duidelijk klaar om het beest te temmen. Maar zoals wel vaker in films gebeurt, haalde de tegenstander als eerste uit. Onze helden bleven echter in opperste concentratie en sloegen kort nadien meteen terug toe met een punt van Liesl. De toon werd gezet en het werd een ware thriller in de eerste helft. De helden waren volledig ontketend en trokken het spel naar een hoger niveau. Tegen de pauze schitterde een 4-3 voorsprong op het scorebord dankzij doelen van Liesl, Kobe, Celine en Fien.

Na de pauze kwam de vijand met vernieuwde moed en energie terug op het veld en sloegen ze toe. Al snel sloeg de voorsprong voor Sikopi om naar een 5-5 stand. Temse zette de reus in tegen Stan die zich niet liet doen, maar helaas… Kobe wist nog op koelbloedige wijze een penalty te verzilveren, maar het vet was af de soep en de vijand was ontketend. Bij 7-9 floot de scheidsrechter de match af.

Onze helden verloren ditmaal van het beest, maar konden het terrein verlaten met opgeheven hoofd.

We zijn klaar om er een stevig seizoen van te maken !

Verslag: Pim Vandijck

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide