U14: zwakke wedstrijd op en tegen Putse

Zondag 24/4/2016
U14 Putse – Sikopi: 3-7

A: Janne (5) – Lena – Kobe (1) – Yari
V: Johanna (1) / Hanne – Pauline – Tuur – Olivier

We bakken er niet veel van op zondagochtend in Putse. Slordige opbouw, slordige passing en veel te traag. Gelukkig bakt Putse er nog minder van en we lopen rustig uit tot 0-3 met een ver schot en doorloper van Janne en een (zelf uitgelokte) stip van Johanna. We krijgen een domme (terechte) penalty tegen, waarna Kobe en Janne, beiden op inloper, de bordjes snel op 1-5 brengen. Putse scoort op schot nog vlak voor de rust.

Ongeveer de hele tweede helft zal het vak van Tuur het gaatje zoeken en niet vinden. Veel te traag, voortdurend de verkeerde keuzes en de weinige echte kansen worden vakkundig de nek omgewrongen. Het ander vak houdt gelukkig alles netjes gesloten totdat 5 min. voor tijd Putse toch de 3-5 scoort. Janne heeft evenwel maar 3 minuten nodig om met twee doorlopers de 3-7-eindstand vast te leggen. Punten binnen, meer niet zou ik zeggen.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide