U14: Sikopi – Temse B

Zaterdag 17/09/2016 
U14: Sikopi – Temse B: 2-5 

A: Fien – Liesl – Mo – Sebastiaan
V: Celine – Marianne – Stan – Sem

Foto: Philippe Neel (papa Marianne). Klik op de foto om het album te bekijken.

 

Bij aanvang van het seizoen was het ‘alle hens aan dek’ om nog een ploegje op de been te krijgen. Enkele weken verder zijn er al 9 jongens en 7 meisjes! Dat is super nieuws!

De wedstrijd tegen Temse B begint goed: Liesl wordt foutief gehinderd bij het nemen van een schot en de scheids fluit een terechte strafworp. Fien gooit deze koelbloedig door de mand: 1-0. We creëren heel wat kansen en het samenspel is er – ten opzichte van de vorige weken – enorm op vooruitgegaan (een dikke duim voor de trainers). De afwerking echter is nog niet wat het moet zijn… We gaan rusten met een 1-2-achterstand.

Tijdens de tweede helft maakt Temse er 1-3 van, maar we kunnen nog milderen tot 2-3 via Liesl. De wedstrijd eindigt uiteindelijk op 2-5.

Sikopi was zeker niet minder goed dan Temse, maar Temse werkte beter af. Toch wil ik hier benadrukken dat onze U14 al grote stappen voorwaarts hebben gezet. Doe zo verder allemaal!

Een fiere jeugdcoördinator (en scheids)
Steven Muys

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide