U14 ondergaat wet van de sterkste

U14 – 06/01/2016
Vobako A – Sikopi: 12-6 (rust 7-3)

A: Maarten – Kobe – Janne (1) – Lena
V: Olivier (3) – Yari (1) – Johanna (1) / Pauline – Hanne

Uitgestelde wedstrijd op woensdagavond in Tielen zonder de onfortuinlijke Tuur, die van skivakantie terugkeerde met een gebroken duim. Onze jongens en meisjes zaten bovendien nog een beetje in vakantiemodus en Vobako was veel gretiger, sneller en harder in de duels. De eerste 10 minuten lopen goed voor Sikopi en we gaan mee tot 4-3, maar dan lukken de shots niet meer en stapelen we de foutjes in verdediging op.

De tweede helft toont hetzelfde spelbeeld en Vobako loopt nog verder uit. De laatste tien minuten zien we dan plots terug een gretig Sikopi en vooral Janne komt erdoor. Spijtig dat Lena geen van de mooie afleggers kon scoren. Sikopi komt terug tot 10-6 en het is pas in de laatste minuten dat Vobako nog tweemaal scoort, waarvan de laatste in het eindsignaal.

We hebben duidelijk de ervaring van Tuur gemist en hopen dat hij snel speelklaar geraakt, maar wat Maarten en Olivier lieten zien, was weer zeer hoopvol. Olivier heeft nu duidelijk de weg naar doel gevonden en scoort uit alle hoeken en dat tegen de kapitein van Vobako. Hele knappe prestatie.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide