U14 Blauw goed op dreef!

16/09/2018: U14 Ago Aalst – Sikopi Blauw

Een Bucolische zondagochtend in Aalst!

Een recept/planning waar wij als kader al een tijdje tegenop kijken: zondagmorgen spelen, op verplaatsing en niet naast de deur… “A recepie for disaster?” Niet deze keer, iedereen mooi op tijd bij AGO Aalst (om 8.45 u.!) behalve Seppe die aan het adres van de voorzitter van de thuisclub stond, fris gewassen (waren er uitzonderingen Walter?) en er waren zelfs trouwe supporters op post die helemaal naar Aalst waren gekomen om onze fanions in actie te zien. Dank u, jullie steun is heel fijn en hartverwarmend!!!

Het voorgaande in gedachten had Walter tijdens de briefing iedereen op het hart gedrukt: “Direct knallen, wakker zijn en tempo erin houden!” Zo gezegd, zo gedaan: na de 1-0 van Aalst via een korte kans in de eerste minuut werden de opdrachten secuur uitgevoerd. Een sluitende verdediging, goede en snelle passes en bij wijlen oogstrelende aanvallen brachten ons op 1-4 via een stip van Joppe, een doorloper van Thomas, een bom van Marian en een doorloper van Soetkin! De ruststand werd door AGO op 2-4 gebracht door een stip.


In de tweede helft werd er op hetzelfde élan doorgegaan: 2-5 Rob achter de korf, 3-6 doorloper Joppe, 4-7 Flint via de stip en 4-8 door een tweede bom van Marian. Kapitein Joppe die weeral een dijk van een wedstrijd speelde in functie van zijn team, legde de eindstand vast via stip op 5-9!

Een prachtige collectieve prestatie van HEEL het team zorgt ervoor dat we onze start niet hebben gemist en als eerstejaars toch maar mooi 4 op 6 hebben na drie wedstrijden. We keep on building!


Verslag: ploegafgevaardigde U14 Tom De Gent

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide