U12 Rood: geen revanche tegen Limes/Ekerse

Zaterdag 28/10/2017
U12: Sikopi Rood – KC Limes/Ekerse: 0-5

David tegen Goliath!

KC Limes/Ekerse heeft enkele mooie kansen, maar onze verdediging doet haar werk goed. Het mooie liedje duurt echter niet lang en KC Limes/Ekerse zet 0-1 op het scorebord. De bal geraakt enkele keren via Alyssa bij onze aanval, maar is spijtig genoeg even snel terug bij de verdediging. 

Na het wisselen van functie komt de bal enkele keren bij onze aanval via Lena en Marie, maar KC Limes/Ekerse toont zich heel sterk en de verdediging moet goed bij de pinken blijven. Enkele knappe pogingen van Jenthe en Robbe Verheyden en een mooie shotkans van Lena brengen geen verandering op het scorebord. Een super verdediging van Robbe Verbeeck voorkomt een 2de goal voor KC Limes/Ekerse en samen met een mooi maar gemist shot van Lena, wordt de eerste helft van de wedstrijd afgesloten.


Na de rust heeft KC Limes/Ekerse weer enkele mooie kansen die gelukkig niet in de korf geraken, tot die ene die wel zijn weg vindt en er 0-2 verschijnt. Blijkbaar hebben ze de smaak te pakken, want even later staat er 0-3 genoteerd. Een mooie inloper van Robbe Verbeeck mist z’n doel tot ieders teleurstelling. Na vele pogingen scoort Limes 0-4 en kort daarna 0-5.

Een time-out en peptalk van Mario heeft enkele mooie shotpogingen van Renée en Lena tot gevolg. Marie brengt de bal terug naar de aanval, maar een doelpunt zit er niet meer in…

Sikopi speelde wel een veel betere 2de helft!

Nu genieten van een welverdiende vakantie en daarna volle kracht vooruit in de zaalcompetitie!

Verslag: Tania Cranshoff en Jessy Scheers
Foto’s: Tom Verheyden


Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide