U12B: Konijntjes vs Zebra’s: 1-1

Zondag 18/09/2016
U12B: Sikopi – Borgerhout: 1-1

Na een zware voorbereiding, waarin we het niet altijd even makkelijk hadden, speelden we vandaag onze eerste officiële competitiematch. Jarne speelde zich goed vrij en creëerde zo enkele mooie kansen. Grote Gus gebruikte zijn lengte goed en kon zijn passen goed over het hoofd geven. Senne sprintte ondertussen in verdediging voor elke wegbotsende bal, wat ons veel balbezit opleverde. Ossi en Robbe verdedigden verstandig en kregen hierdoor geen enkele doorloper tegen van hun snelle tegenstanders. Crossende Kane was vandaag niet bij te houden! Hij liet zijn tegenstander alle hoeken van het veld zien.

In de tweede helft zette Lisa een prachtige tweede steun, waarop Staf met bal naar binnen kon en een strafworp uitlokte. Stressende Staf zette deze mooi om (met knikkende knieën): 1-0! Jammer genoeg kregen we zelf ook een strafworp tegen, waardoor het gelijk werd. May maakte het nog extra spannend in het slot van de match met een prachtige doorloper, waardoor haar tegenstander de korf niet meer wist staan. Jammer genoeg miste ze juist en eindigde de match dus met een gelijkspel. Een zeer mooie prestatie van onze beloftevolle U12’ers! Als we zo blijven vooruitgaan, krijgen we zeker nog veel mooie matchen te zien. 

Doe zo verder!

Trotse coaches
Luka & Zoë

 

2 reacties

  • Kenny Jossels op 19 september 2016 om 11:03
  • Reageer

  Fijn en goed verslag over de spannende wedstijd van de U12B-ploeg! Allemaal goed gespeeld! Bedankt Luka en Zoë!

  • Lockefeer Jaime op 19 september 2016 om 19:06
  • Reageer

  Wow wat een tof verslag! Keileuk.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide