U12B: Ago Aalst – Sikopi

16/09/2018: U12 B Ago Aalst – Sikopi (8-6)

We zijn nog niet goed begonnen of de 1-0 staat reeds op het bord. Al snel kan nieuwkomer Brian via een inloper gelijkmaken 1-1. Na het wisselen van functie zien we mooi rondspel in het vak van Erik, Robbe, Stan en Elina. Ago Aalst kan echter uitlopen tot 4-1. Uiteindelijk wordt ons samenspel beloond met een schotje van Robbe zodat het 4-2 wordt. Met diezelfde stand gaan we de rust in. 

Na de rust kan Brian via een schot achter de paal scoren 4-3. We moeten wel een tegendoelpunt toelaten 5-3. Rik loopt zich goed vrij en scoort met een schot 5-4. We voelen dat de gelijkmaker erin zit! En ja, wat later kan Robbe op aangeven van Erik de 5-5 op het bord zetten. Onze vreugde is van korte duur want het wordt 6-5, maar we blijven niet bij de pakken zitten en Erik (met een schot van héél ver) zorgt voor de 6-6. De spanning stijgt wanneer Elina een mooie doorloper net mist… Uiteindelijk moeten we toch nog 2 doelpunten toestaan zodat de eindscore 8-6 wordt. Spijtig!

We zagen een team dat goed rondspeelde met Hannah die een zeer verdienstelijke eerste match speelde. Verder dikke proficiat aan Raz, Ella en Leonie die tegen zeer grote meisjes hun “mannetje” stonden. Doe zo verder, jullie zijn goed bezig!


Verslag : Tania Cranshoff

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide