U12A: mooie wedstrijd tegen KCBJ

Zondag 18/09/2016
U12A: KCBJ – Sikopi: 4-3

Louis, klaar om de bal in te gooien

Onze U12’jes speelden hun eerste competitiewedstrijd uit tegen KCBJ en moesten hiervoor een verre rit afleggen naar ergens ten velde in Betekom. Het was voor de meesten onder hen nog wat vroeg, zeker na een ‘sleep over party’ bij de jarige Rob. Zijn broer, Louis De Roeck, mocht van de toch wel lieve scheids Jef de eer waarnemen om met al zijn fierheid de bal in te gooien.

De eerste helft kwam dan ook wat traag op gang met een eerste doelpunt van de tegenpartij. Kort daarna maakte Jef, dankzij een mooie steun van Soetkin, via een inloper ons eerste doelpunt: 1-1. KCBJ was iets te sterk en bij de rust stond er 3-1 op het scorebord.

Klik op de foto om het album te bekijken

Na de rust werden onze U12’jes echt wakker. Of beter: ze werden wakker geroepen door Walter en het spel kwam toen echt op gang. KCBJ maakte er eerst nog 4-1 van, maar kort daarna gooide Joppe met een verre inloper de bal binnen: 4-2. Rob kwam in aanval en gooide op zijn beurt de bal door de mand en zo werd de match afgeklokt op 4-3, wat eigenlijk nog wel een heel mooi resultaat is tegen een tweedejaarsploeg.

Ineke (mama Rob) en Yves (papa Joppe)

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide