U12 wint eerste competitiewedstrijd!

Floriant – Sikopi: 2-4

u12fotoZondag moesten we extra vroeg uit de veren, want er stond een tripje naar Merelbeke op het programma. Dankzij Nikki Lauda waren we allen ruim op tijd ter plaatse en terwijl de haarkapster van dienst de laatste hand aan de sportcoupjes legde, genoten we nog van een bakje koffie.

Na een leuke opwarming was het tijd om er in te vliegen en Floriant nam dat letterlijk op. Na het eerste fluitsignaal was het van floep floep floep en de bal ging door het mandje. Het was een ingestudeerd nummertje dat resultaat opleverde. Even beteutering op onze gezichtjes, maar we lieten ons niet helemaal van de wijs brengen en nog voor de eerste vijf minuten om waren, stonden de bordjes al terug gelijk. De wedstrijd is de rest van de eerste helft in evenwicht, al kregen wij wel meer schotkansen dan de thuisploeg.

We gingen rusten met 1-1 en na de peptalk van Katie waren het de roodhemdjes die het felst van start gingen. De mand werd rood gestookt en de doelpunten bleven dan ook niet uit (ook al werden er vele doorlopers gemist). Het was enkel Sikopi dat tot scoren kwam op dat ogenblik en we liepen uit tot 1-4. Ook het volgende aanvalsvak creëerde nu meer kansen, maar spijtig genoeg wou de bal niet meer door het mandje. Kort voor affluiten was het Floriant dat nog raak trof, waardoor we de wedstrijd afsloten met 2-4.

Een prima uitslag voor een ploegje waarin velen nog maar enkele weken/maanden met korfbal bezig zijn. De groeimarge van dit team is nog enorm, wat belooft voor de toekomst.

Volgende zaterdag spelen we voor de geplande duo-dag en we gaan dus weer ons beste beentje voorzetten.

Rudi Schram

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide