U12: vorderingen en teamgeest!

Op zondag 05/02/2017 speelden zowel Sikopi A als B thuis op Linkeroever en dit vlak na elkaar. Het werd een gezellige boel gezien we voor elkaar konden supporteren en ook eens samen konden spelen in beide ploegen!

Sikopi A opende de dans om 11 u. tegen Rijko B. Op papier een haalbare kaart, zeker na onze twee opeenvolgende overwinningen tegen de leiders KCBJ en Kwik, maar toch altijd oppassen geblazen.
Onze U12 toonde tot tevredenheid van de talrijk opgekomen supporters en de opvallend kalme coaches Walter/Xander en ploegafgevaardigde Tom nogmaals zijn stijgende maturiteit als ploeg. De vorderingen op het vlak van korfbaltechniek zijn elke week merkbaar, we zijn bereid te werken voor elkaar en te gaan voor elke bal. De snelheid gaat zienderogen omhoog en de passes worden accurater.
De overwinning kwam nooit in gevaar en liep op tot 7-2 door een ontketende Rob (4 maal), Flint (2) en Staf. Doe zo voor team! Volgende week op naar AKC met open vizier!

U12 B tegen Olympia Anderlecht

Sikopi B kreeg de fiere leider O. Anderlecht op bezoek: 8 wedstrijden gewonnen, 75x gescoord op 8 matchen en slechts 3 korven tegen… We zagen een aantal Brusselse reuzen binnenkomen en dachten er het onze van… Maar… we lieten ons niet afschrikken of intimideren en speelden vrank en vrij! Coaches Zoë en Luka stuurden bij waar nodig en er werd bij momenten zeer mooi gekorfbald en dit met heel veel inzet. We bleven er in geloven ondanks een 0-2-achterstand en kwamen terug tot 2-2. Jammer van die strafworp die vlak voor het einde de stand op 2-3 bracht, want we hadden een gelijkspel verdiend, bevestigde Walter. Mooi gespeeld allen!

Tom De Gent

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide