U12: Verslag Hoevenen – Sikopi Rood

Zondag 19/11/2017
U12 Rood: Hoevenen – Sikopi: 9-1

We waren nog niet goed wakker, want na 1 minuut stond het reeds 0-1. Ook de volgende aanval van de tegenpartij konden we geen weerstand bieden en de 0-2 stond op de bordjes. We deden ons best in de aanval, maar spijtig genoeg ging de inloper van Robbe Verheyden er naast. Onze verdediging hield daarna iets langer stand, maar kon dan toch de 0-3 niet verhinderen. “Nu is het genoeg”, dacht Talitha en met een ver schot werd het 1-3.

Na het wisselen van functie werd er zeer sterk verdedigd door het vak Talitha-Stan-Rik en Robbe Verheyden. Jammer genoeg kregen ze nog net voor de rust een doelpunt tegen. Stand 1-4. Spijtig dat de doelpoging van Renée net naast ging en zo gingen we rusten met 1-4.


Na de rust werd het al snel 5-1. Onmiddellijk daarna kreeg Talitha 2 kansen (schot en inloper) die er jammer genoeg niet wilden ingaan. Ondertussen werd het 6-1. Enkel minuten later kon snelle Stan bijna scoren, maar het was toch aan de overkant dat er een doelpunt viel. Stand 7-1. Niet lang daarna werd het zelfs 8-1. Wat later kreeg Robbe Verbeeck een mooie kans die nipt naast ging. En ook Berre deed zijn duit in het zakje, maar zijn inloper werd voor verdedigd afgefloten. Ondanks onze inzet werd het toch 9-1. De aanval daarna kon Alyssa nog een schotje versieren, maar helaas… het bleef 9-1.

Niettegenstaande deze uitslag heeft het ganse team toch verdienstelijk gespeeld en veel inzet getoond. We geven de moed niet op!

Verslag: Tania Cranshoff
Foto’s: Tom Verheyden

1 reactie

    • Kristien Buyle op 20 november 2017 om 20:11
    • Reageer

    Bedankt voor het verslag Tania!
    We blijven ervoor gaan!
    Groetjes, mama van Berre (die nog veel moet leren over korfbal).

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide