U12 Rood wint wedstrijd tegen Meeuwen

Zondag 17/12/2017
U12 Rood: Sikopi U12 – Meeuwen: 6-0

We beginnen via een stevige aanval (Jarne, Berre, Jenthe en Adam) en enkele mooie kansen die niet tot in de korf geraken. De verdediging (Kane, Renée, Robbe Verheyden en Robin) levert goed werk en zorgt ervoor dat de bal telkens snel terug naar de aanval komt en zo maakt Jenthe 1-0 met een mooie inloper. Het is een spannende wedstrijd waar zowel aanval als verdediging zich van hun beste kant laten zien, maar de bal wil blijkbaar niet in de korf, tot grote frustratie van spelers en supporters. De coach wisselt nog Robbe Verheyden door Gerben in de aanval, maar we gaan toch verdiend rusten met 1-0 op het scorebord.

Klik op de foto om het album te bekijken

Tijdens de tweede helft scoort Jarne, die in topvorm is, 2-0 en even later 3-0 en zelfs 4-0 en je gelooft het nooit: ook 5-0! Renée maakt een mooi shot, dat spijtig genoeg afgekeurd wordt, maar de hele ploeg blijft ervoor gaan en zorgt voor een spannende wedstrijd. Kane scoort het laatste punt en met 6-0 sluiten we af!

Het was een hele mooie, spanende wedstrijd om te zien. Zowel in aanval als in verdediging speelden we de bal goed rond en vulden elkaar aan waar nodig! Er zaten veel trotse supporters op de tribune!

Prettige feestdagen, doe zo verder in 2018 jongens en meisjes!!

Verslag: Eric Hermans en Jessy Scheers
Foto’s: Tom Verheyden

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide