U12 Rood: spetterende overwinning!

Zaterdag 10/03/2018
U12: Sikopi Rood – Sparta Ranst: 7-1

Een spetterende overwinning!

Jenthe start met een inloper die net naast gaat. Kort daarop lost Rik een schot en versiert een inloper die voor verdedigd afgefloten wordt. We zien prima verdedigend werk met vele onderscheppingen van Gerben. Wat later kan Jenthe dan toch met een inloper scoren 1-0 (prima pas van Rik). Niet lang daarna staat de 1-1 op het scorebord. Met een steun van Robbe Verbeeck kan Jenthe nog inlopen maar zonder succes.

Na het wisselen van functie kan uitblinker Gerben met een knap schotje de stand op 2-1 brengen. We zien een schotje van Robbe Verheyden (prima inzet). Gerben kan zich goed vrijlopen en maakt het af met een schot 3-1. Met medewerking van Kane (knappe pas) kan Gerben er 4-1 van maken. Even later maakt hij ook de 5-1. Dit is tevens de stand bij de rust.


Na de rust zien we nog een schot van Robbe Verbeeck en een inloper van Diethe. Het is echter Jarne die met een mooi schotje van achter de korf de 6-1 op het scorebord zet. We vermelden ook prima verdedigend werk van Stan, Kane, Renée en Robbe Verheyden. Door prima samenspel tussen Jenthe en Jarne kan deze scoren 7-1.

Na het wisselen van functie zien we nog een inloper van Kane (met steun van Renée) en een schotje van Renée. Ook de broers Rik en Stan kunnen elk nog een inloper versieren maar het blijft 7-1.


Prima inzet en uitstekend verdedigend werk van de ganse ploeg met uitblinker Gerben!

Verslag: Tania Cranshoff
Foto’s volgen via Tom Verheyden

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide