U12 Rood nam het op tegen Rijko

Zondag 07/01/2018
U12 Rood: Rijko – Sikopi: 5-0

Vermoedelijk hebben we te veel gefeest, want na 1 minuut staat het reeds 1-0. Wat later wordt het 2-0. Bij onze aanval gaat een schotje van Rik net naast. Rijko profiteert hiervan en maakt zet de 3-0 op het scorebord. Met een goede steun van Jenthe kan Berre inlopen, maar spijtig genoeg is het verdedigd. Ook Jenthe kan bijna scoren met een schotje en Rik mist nipt een inloper. We krijgen dus wel kansen!

Onze verdediging doet het prima, maar kan de 4-0 toch niet verhinderen. We wisselen van functie en Adam heeft direct een kans met een afstandsschot dat jammer genoeg naast gaat. Aan de overkant wordt het 5-0 en met deze stand gaan we rusten.


Na de rust heeft Jenthe nog een kans met een inloper en kan Marie een schotje lossen. Prima steunend werk van Rik en Berre! We noteren nog een schot van Berre. De verdediging is beresterk (prima werk van Robbe Verheyden, die meermaals de bal onderschept). Via een uitstekende pass van Stan kan Adam bijna scoren. In verdediging kan Berre veel ballen onderscheppen, maar spijtig genoeg kan onze aanval daar niet van profiteren. Verder zien we Adam nog een schietkans krijgen met een goede rebound van Robbe Verheyden. Uiteindelijk blijft het 5-0.


We zien vandaag een super verdediging (geen enkel tegendoelpunt in de tweede helft!). Nu nog een beetje oefenen op onze afwerking, zodat we ook doelpunten kunnen maken…

Verslag : Tania Cranshoff
Foto’s:  Tom Verheyden


Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide