U12 Rood heeft gescoord!

Zaterdag 27/01/2018
U12: Vobako C – Sikopi Rood: 12-2

We hebben gescoord !!!

Foto: Tom Verheyden
Klik op de afbeelding om het album te openen

Wegens zieken en (late) afmeldingen starten we met slechts 6 spelers. Onze aanval met 3 doet zijn best en Alyssa krijgt zowaar een schotkans die nipt gemist wordt. Aan de overkant missen ze niet en zo wordt het 1-0. Even later staat het 2-0. Na het wisselen van functie zien we een goede pass van Talitha aan Helen die hierdoor een schotkans krijgt. Daarna kan Talitha zelf een inloper versieren, maar er wordt niet gescoord. Dat doen ze wel bij Vobako dat uitloopt tot 6-0. Dit is meteen de ruststand.


Na de rust kan Adam (eindelijk) scoren! 6-1. Maar het wordt direct 7-1. We zien een mooie aanvalscombinatie tussen Robbe Verbeeck en Adam, maar helaas geen goal… Wat later kan Robbe Verbeeck nog inlopen maar zonder resultaat. Het wordt 8-1. Dan kan Alyssa scoren met een inloper: 8-2. Aan de overkant wordt het 9-2. Het is wederom Alyssa die kan inlopen maar deze keer zonder succes. We wisselen van functie en het scorebord duidt 10-2 aan. We kunnen ook de 11-2 niet vermijden. Talitha kan nog een inloper en een schotje versieren maar scoort niet. Ook Helen draagt haar steentje bij met een schot maar het mag niet baten… Eindstand 12-2 !

Onze meisjes Alyssa, Talitha en Helen hebben hun “mannetje” gestaan. Bij de jongens noteren we goede passen van beide Robbe’s en veel loopwerk van Adam. 

En we eindigen met deze positieve noot : WE HEBBEN 2X GESCOORD !!!!!!

Verslag : Tania Cranshoff
Foto’s: Tom Verheyden


EXTRA VERSLAG:

Zondag 21/01/2018
Sikopi – Hoevenen: 1-7

Foto: Tom Verheyden
Klik op de afbeelding om het album te openen

De wedstrijd begint rustig met een alerte aanval. De tegenstander is ook wakker en maakt via een strafworp het eerste doelpunt, 0-1. Met een vrijworp van Talitha maakt Adam het gelijk 1-1! Alexander is in vorm en zet samen met Berre, Renée en Alyssa een mooie verdediging neer. Desondanks kan Hoevenen er toch 1-2 van maken en dertig seconden later 1-3.

Na de rust hebben we het moeilijk om de bal naar de aanval te brengen, waar Jenthe, Adam, Robbe Verheyden en Talitha staan te wachten, en zelfs met de goede verdediging van Renée komt via een strafworp van Hoevenen de 1-4 op het scorebord. Ze hebben de smaak duidelijk te pakken want de 1-5 volgt bijna onmiddellijk. We wisselen Alexander voor Rik en Talitha voor May. Rik probeert verschillende malen te shotten maar de bal geraakt niet tot in de korf bij ons. Hoevenen heeft meer geluk en maakt er 1-6 van. Door veel balverlies is ook de 1-7 onafwendbaar.

Onze U12 heeft een goed spel neergezet maar de pit ontbrak een beetje. Volgende keer beter.

Verslag: Eric Hermans en Jessy Scheers
Foto’s: Tom Verheyden

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide